Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ти със сегашната стържеш по ниските бордюри а пък с тая не знам с тия приставки от преде ще е като снегорин
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• така е, просто ми харесва как е направена, бих я карал но не и в БГ
      Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

• вижте какво намерих в ланчия форума
        http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...p?f=52&t=28596
        оригинални лети джанти 16 ки за 164
        алфа ромео 156 1.8 тс -на части
        алфа ромео 164 2.0тс -на части
        нисан примера п10 1,6 16в хечбек
        sigpic

Comment

• Колеги едно питане на Алфа Ромео 164 2.5тд 117кс. става ли да се сложи турбина от Ланчия Тема 2.5тд благодаря предварително
          Алфа Ромео 33 със сърце от 145-1.7 16v ,33-1.7 16v Imola, 33-1.7 8v, ex33-1.8тд
          155 2.0 16v 150hp Super
          146 1.9 jtd fl

Comment

• По принцип не.Двигателите не са еднакви.Ще трябва да преработваш фланци, колектори за да го сложиш това турбо.Виж и на Кромата как е управлението на турбото, има ли ЕГР и т.н.
            Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
            Opel Astra J
            ex:
            Alfa Romeo 164 2.5TD
            Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
            Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Здравейте колеги , някой има ли идея от къде мога да намеря термостат за мойта 2.5 тд ? Нямат по магазините , а май бях чел , че става и от нещо друго, но не си спомням точно ... Мерси и Весели празници
              164 2.5 TD

Comment

• изтърбушваш стария, отиваш до магазина и търсиш за рено клио, който отваря на 83 градуса, аз го взех за 10лв, ръгаш го в големия маркуч хващаш с една скоба отгоре и си готов

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_v.i.p Покажи съобщение
                  Здравейте колеги , някой има ли идея от къде мога да намеря термостат за мойта 2.5 тд ? Нямат по магазините , а май бях чел , че става и от нещо друго, но не си спомням точно ... Мерси и Весели празници
                  Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
                  изтърбушваш стария, отиваш до магазина и търсиш за рено клио, който отваря на 83 градуса, аз го взех за 10лв, ръгаш го в големия маркуч хващаш с една скоба отгоре и си готов
                  алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                  алфа ромео 164 2.0тс -на части
                  нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                  sigpic

Comment

• Ще пробвам утре , мерси много
                    164 2.5 TD

Comment

• и между другото температурата стой на 73, а не на 83, и ако я поизпържа бая бързо загрява но след 500метра по инерция и залепя на 73, на мен ми е достатъчно щото духа добре топло

Comment

• Има стара тема в която казват че става терм. от рено 5. Не съм го пробвал,аз съм с такъв от клио.

Alfa Romeo 164 TD 2.5 super '98

Comment

• Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
                          и между другото температурата стой на 73, а не на 83, и ако я поизпържа бая бързо загрява но след 500метра по инерция и залепя на 73, на мен ми е достатъчно щото духа добре топло
                          Абе то на теб ти е добре на 73*, ама на мотора не му е добре.
                          Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                          Opel Astra J
                          ex:
                          Alfa Romeo 164 2.5TD
                          Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                          Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Пък и понагорява повечко понеже не е в работна температура
                            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• бе 3 години и половина ми е горяла повече от 10 и не е загрявал повече от 70, ся ли ще му мисля за здравето и разхода

Comment

• и аз 2 зими изкарах с не повече от 60* ако не слагах кашон! а с кашона карах ли с повече от 50 к/ч не качваше повече от 65* , а на двигателя нищо му няма!

Alfa Romeo 164 TD 2.5 super '98

Comment

Working...
                                X